Bedrijfsuitje Out-Doorn
Bedrijfsuitje Out-Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. [email protected]
www.out-doorn.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Teambuilding bedrijfsuitjes

Out-Doorn Teambuilding bedrijfsuitjes
Als teambuilding het uitgangspunt is van uw bedrijfsuitje of personeelsuitje dan is Out-Doorn de juiste keuze. Out-Doorn biedt maar liefst 4 verschillende teambuilding programma’s met een grote variŽteit aan activiteiten waaraan iedereen, ongeacht fysieke gesteldheid of conditie, gelijkwaardig en met veel plezier kan deelnemen.

Out-Doorn Activiteiten
De 4 teambuilding programma’s van Out-Doorn zijn opgebouwd uit een tiental leuke en zeer gevarieerde teambuilding activiteiten die alle 45 minuten duren. Bij elke activiteit komt de groep voor een collectieve uitdaging te staan waarbij samenwerking, communicatie, doelgericht en oplossend denken, inventiviteit, improvisatie, leiderschap en daadkracht essentieel zijn.

Out-Doorn Eigen locatie in Doorn (vlakbij Utrecht)
Out-Doorn heeft een eigen outdoor bivak in de bossen van Landgoed Beukenrode tussen Driebergen en Doorn. Het is een sfeervolle plek met prima faciliteiten tot ongeveer 200 personen. De bereikbaarheid van Out-Doorn is uitstekend. Doorn ligt zeer centraal in Nederland aan de snelweg A12, vlakbij Utrecht, Amersfoort en Zeist. Out-Doorn maakt deel uit van de Bedrijfsuitjes Groep.

Out-Doorn Catering & Vergaderen
U kunt uw bedrijfsuitje of personeelsuitje bij Out-Doorn combineren met een lunch voorafgaand aan het teambuilding programma of een barbecue of buffet na afloop. Het outdoor bivak is een heerlijke plek om te vertoeven en het eten is uitstekend. Kijk naar onze menukaart voor de mogelijkheden. Veel bedrijven combineren het bedrijfsuitje of personeelsuitje met een vergadering of presentatie op het bivak van Out-Doorn.

We heten u graag van harte welkom!